• Slotveiling BKR kunst Brunssum

  Slotveiling BKR kunst Brunssum

  maandag 16 november 2015

  De kunstwerken die zijn overgebleven na drie veilingen van de BKR verzameling van Brunssum worden een allerlaatste keer online aangeboden. Start van deze veiling is op 16 november 16.00 uur

  Lees verder

 • TON's VERHAAL, deel 3

  TON's VERHAAL, deel 3

  maandag 9 november 2015

  VRT verslaggever Joris Vergeyle maakte ook een reportage over de olifantenverzameling van Ton van den Braak voor het Radio 1 programma De Ochtend. Ook de kranten De Standaard en Het Laatste Nieuws hadden belangstelling.

  Lees verder

 • TON's VERHAAL, deel 2

  TON's VERHAAL, deel 2

  maandag 2 november 2015

  OOK DE BELGISCHE MEDIA ONTDEKKEN DE OLIFANTEN,  Tv Limburg (TVL) en de kranten Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad zijn geïnteresseerd in het verhaal van verzamelaar Ton van den Braak. 

  Lees verder

 • TON's VERHAAL, deel 1

  TON's VERHAAL, deel 1

  zondag 18 oktober 2015

  DE MEDIA IN DE BAN VAN DE OLIFANT! EenVandaag (NPO1 Radio) zendt een interview uit met Ton van den Braak, afgenomen door journalist Botte Jellema. Hierin spreekt Ton over zijn olifantenverzameling. Dit doet hij tevens tijdens een live interview met Gijs Staverman, GIJS 2.0 (NPO2 Radio) en Nachtkijkers (NPO1 Radio). HART VAN NEDERLAND (SBS6) maakte een reportage en het Algemeen Dagblad plaatste een redactioneel stuk.

  Lees verder

Categorieën

Volg ons op Facebook