• TON's VERHAAL, deel 1

  TON's VERHAAL, deel 1

  zondag 18 oktober 2015

  DE MEDIA IN DE BAN VAN DE OLIFANT! EenVandaag (NPO1 Radio) zendt een interview uit met Ton van den Braak, afgenomen door journalist Botte Jellema. Hierin spreekt Ton over zijn olifantenverzameling. Dit doet hij tevens tijdens een live interview met Gijs Staverman, GIJS 2.0 (NPO2 Radio) en Nachtkijkers (NPO1 Radio). HART VAN NEDERLAND (SBS6) maakte een reportage en het Algemeen Dagblad plaatste een redactioneel stuk.

  Lees verder

 • Olifanten, maar ook veel andere verzamel voorwerpen!

  Olifanten, maar ook veel andere verzamel voorwerpen!

  maandag 5 oktober 2015

  Wist u dat in onze veilingen van de grote olifantenverzameling er ook enorm veel andere specifieke verzamel items worden aangeboden? Ook deze voorwerpen zijn afkomstig van over de hele wereld. Vooral uit de landen waar olifanten voor komen en zijn daarom allemaal gerelateerd aan dit prachtdier.

  Lees verder

 • Gestart!

  Gestart!

  dinsdag 29 september 2015

  De eerste veiling van de grootste olifantenverzameling van Europa is online! Prachtige beelden, houtsnijwerken, kunstobjecten en andere verzamel items zijn te zien in deze veilig. Ze staan allemaal in het teken van DE OLIFANT

  Lees verder

 • WERELDSE OLIFANTEN

  WERELDSE OLIFANTEN

  maandag 21 september 2015

  De grootste olifantenverzameling van Europa! Nu in de veiling bij Lunica Auction.   Meer dan 5000 olifanten afkomstig uit de hele wereld. Met name uit Azië en Afrika komen de bijzonder mooie exemplaren. Van Ebbehout tot marmer en van jade tot glas, koper, brons, de vele soorten zijn niet op te noemen. Omdat het zo'n enorme verzameling betreft, wordt deze gesplitst in meerdere veilingen. We houden u op de hoogte van de start van alle veilingen omtrent deze buitengewone, wereldse verzameling.

  Lees verder

Categorieën

Volg ons op Facebook