• Nieuwe collega ?

  Nieuwe collega ?

  dinsdag 3 mei 2016

  Kent u onze nieuwe collega Harrie al? Harrie wordt "maatgevend".. 

  Lees verder

 • Jacques Dieteren als kunstenaar

  Jacques Dieteren als kunstenaar

  vrijdag 8 april 2016

  Jacques Dieteren, Heerlen (1957-2002) was een rasechte Limburgse kunstenaar, volgde een opleiding aan de Stadsacademie te Maastricht. Hij werkte hard in zijn atelier in Beek waar hij grote abstracten maakte met acryl op linnen en op papier, zo nu en dan collages of een houtdruk. Titels gaf hij praktisch nooit aan zijn werk, hij vond dat mensen zelf maar een interpretatie moesten geven aan wat zij zagen in zijn schilderijen. Signeren deed hij bij voorkeur op de achterkant van zijn doeken.

  Lees verder

 • Grijp jij ook zo graag terug?

  Grijp jij ook zo graag terug?

  dinsdag 29 maart 2016

  naar de vrolijke ontwerpen, motieven en kleuren uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw? Ze geven je een gevoel van nostalgie die je laten terugverlangen naar een tijd waar alles meer onbevangen leek te zijn, een tijd met een typische uitstraling. Deze uitstraling wordt heden ten dage graag hergebruikt in kleding en meubilair.

  Lees verder

 • PAASEIEREN OF OLIFANTEN?

  PAASEIEREN OF OLIFANTEN?

  zaterdag 5 maart 2016

  Op tweede paasdag is er nog een allerlaatste kans voor alle liefhebbers om items te kopen die niet verkocht zijn tijdens alle veilingen van de olifantenverzameling. De verzamelaar zelf zal hierbij aanwezig zijn.

  Lees verder

Categorieën

Volg ons op Facebook