• Inboedel te verkopen?

  Inboedel te verkopen?

  maandag 8 juli 2019

  Bevindt u zich in de situatie waarin ouders veel kleiner gaan wonen, naar een verzorgingshuis gaan of zijn overleden, en blijft er een woning achter met een complete inboedel? Vraagt u zich af wat te doen? Wij als veilinghuis kunnen wellicht iets voor u betekenen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te bekijken wat de situatie is, en om te bespreken wat de mogelijkheden zjin.

  Lees verder

 • Bedrijfsbeëindiging

  Bedrijfsbeëindiging

  donderdag 11 april 2019

  Bent  u voornemens om met uw onderneming te stoppen?  Lunica Auction biedt oplossingen om voorraden en inventarissen om te zetten in liquide middelen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via een email of telefonisch. 

  Lees verder

 • Veilen, het nieuwe recyclen!

  Veilen, het nieuwe recyclen!

  dinsdag 22 januari 2019

  Wist u dat het veilen van een inboedel pure recycling is? Het hergebruik van spullen is tegenwoordig niet alleen leuk maar ook nuttig. Rekening houdend met ons milieu, willen we niet dat maar alles op de vuilstortplaats belandt!  Gelukkig ontdekken steeds meer mensen dit.

  Lees verder

 • OVERTOLLIGE VOORRAAD ?

  OVERTOLLIGE VOORRAAD ?

  zondag 7 oktober 2018

  Kent u uw voorraad? Wanneer u een onderneming heeft is het goed om uw voorraden zo nu en dan eens goed te checken op overtolligheden. Het komt voor dat een ondernemer niet meer weet wat hij in huis heeft. Dat kan leiden tot een stuk dood kapitaal. Zonde toch? Wat kan er bij u weg? Bied die spullen  eens aan in een veiling om alle overtolligheden te gelde te maken! U zou zich nog wel eens kunnen verbazen over wat dat nog kan opbrengen!  

  Lees verder

Categorieën

Volg ons op Facebook