• UITZONDERLIJK!

  UITZONDERLIJK!

  maandag 17 oktober 2016

  Authentiek, zijn de bouwmaterialen die in veiling 80 worden aangeboden. De kolossale schouw, de lambriseringen en de glas in lood ramen zijn allemaal elementen die een woning een statige uitstraling geven. De oorspronkelijke sfeer van een jaren 30 woning is terug te zien bij trappen en leuningen, radiatoren en vele andere materialen. 

  Lees verder

 • MET ALLURE !

  MET ALLURE !

  maandag 10 oktober 2016

  Binnenkort een veiling met exclusieve antiek en accessoires afkomstig uit een privé verzameling in een kasteel! De sfeer van een interieur met klasse, dat is wat deze mooie spullen uitstralen. Bijzonder mooie kasten, o.a. Flamant, kunstvoorwerpen en oude accessoires zijn in de aankomende veiling te zien.  

  Lees verder

 • KIJKDAG kunstcollectie Roerdalen

  KIJKDAG kunstcollectie Roerdalen

  maandag 5 september 2016

  Noteer het vast in uw agenda! Op zaterdag 17 september is er mogelijkheid om de kunstcollectie van de gemeente Roerdalen te komen bekijken. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur in de Roerparel, Schaapsweg 24 in Sint Odiliënberg.

  Lees verder

 • Kunst van Hub Quaedvlieg

  Kunst van Hub Quaedvlieg

  donderdag 9 juni 2016

  Hub Quaedvlieg (1931) is geboren in Eindhoven en groeide op in Heerlen. Hub is beeldhouwer, schilder, en schrijver. Hij studeerde aan de Stadsacademie Maastricht en tevens aan de Jan van Eyckacademie, afdeling beeldhouwen te Maastricht en ontving de beeldhouwersprijs. Jarenlang was hij verbonden aan de Stichting Beroepsbegeleidend Onderwijs te Roermond als leraar beeldend vormen. Momenteel is hij woonachtig te Heythuysen waar hij werkt als beeldend kunstenaar en als schrijver van poezie en proza. De vermelding van Hub Quaedvlieg in de "Pieter Scheen" Lexicon, het bekende naslagwerk Nederlands Beeldende Kunstenaars 1750-1950, geeft aan dat we te maken hebben met een kunstenaar van betekenis. 

  Lees verder

Categorieën

Volg ons op Facebook