Slotveiling van verzameling olifanten en andere objecten

De veiling is afgelopen, u kunt niet meer bieden
  • Veiling0064
  • SluitingMaandag 21 maart 2016 vanaf 19.00 uur

Slotveiling van de grootste verzameling olifanten en gerelateerde decoratie, van Europa!

In deze veiling wordt een groot gedeelte van de niet verkochte kavels nog een keer aangeboden.

O.a. beelden van diverse houtsoorten, glas, porcelein, servies, blikken, theepotten, blikken, sierborden, veel retro en vintage items, spaarpotten, enz.

Het aanbod is uiterst divers, toch hebben alle items één ding gemeen: de olifant !

De kavels worden verkocht zoals u ze op de foto ziet. Soms kan het zijn dat er oliftanten bij zijn die een of twee slagtanden missen, of dat er misschien kleine beschadigingen aan items zijn. Dit wordt niet bij de kavels vermeld.

Aangekochte goederen kunnen ook verzonden worden. Meer informatie hierover vindt u in de kolom ophaaldag.

Let op: het betreft een Marge veiling!


Kijkdag(en)

Geen kijkdag


Ophaaldag(en)

Afgifte: Maandag (2e paasdag) 28 maart tussen 13.00 en 17.00 uur. Locatie: Sittard (NL) U dient zelf te zorgen voor voldoende inpakmateriaal, dozen en vervoer. Dit is tevens de laatste kans, dat u alle gekochte items ( ook uit eerdere veilingen) kan komen halen! 


Attentie:Tijdens deze paasmaandag is de verzamelaar zelf aanwezig en bent u in de gelegenheid om niet verkochte items ter plekke aan te kopen. Er is geen pinautomaat aanwezig.


VERZENDING VAN KAVELS bij deze veiling is ook mogelijk: Per factuurnummer brengen wij hiervoor € 15,-- verpakkings en administratiekosten in rekening. Verder worden er verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van de combinatie gewicht/volume. U ontvangt van de totale verzendkosten een aparte factuur. Indien u graag van deze dienst gebruik wilt maken, stuur dan een e-mail naar info@lunica-auction.nl


Aantal kavels
277
Bekijk kavels

In opdracht van belanghebbende.

Lunica Auction is niet de eigenaar/verkoper van de aangeboden goederen. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van de eigenaar/verkoper.