Online veiling van exclusieve antiekverzameling uit kasteel

De veiling is afgelopen, u kunt niet meer bieden
  • Veiling0078
  • SluitingMaandag 14 november 2016 vanaf 19.00 uur
  • OphaallocatieLeut-Maasmechelen (B)

In deze bijzondere veiling vindt u exclusieve antiek en accessoires uit een privé verzameling in een kasteel te Belgisch Limburg. Voor de liefhebber hebben wij o.a. engelse antiek, zilveren bestek en dekschalen, een originele Flamant kast, Londense boekenkasten  The Globe -  Wernicke Co Ltd, engelse kofferset, kristallen whisky en cognac karaffen, tafels, schildersezels, decoratie, hoekkasten, hoedenmallen, oude kleuren gravures, bridgetafel,  origineel schots uniform, paspoppen, serviezen, album met gravures van Limburgse kastelen langs de maas van Arthur Scheapkens ca. 1850. antieke foto albums, porseleinen beelden, Mignon schrijfmachine, antieke reisset, antieke toonbank, glazen karaffen, schilderijen en  veel meer.


Kijkdag(en)

Kijkmoment: Uitsluitend op afspraak!  Zaterdag 12 november 2016 tussen 11.00 en 12.00 uur. Als u interesse heeft om te komen kijken, stuur dan eerst een mail met uw gegevens naar : info@lunica-auction.nl. 


Locatie: Belgisch Limburg.


Ophaaldag(en)

Ophaaldag: zaterdag 19 november 2016, tussen 10.00 en 13.00 uur.
U dient zelf te zorgen voor verpakkings materiaal, eventueel gereedschap voor demontage van meubelen en gepast vervoer.


Sommige goederen staan op verdieping, zorg voor voldoende mankracht.


Locatie: Belgisch Limburg. 


Aantal kavels
92
Bekijk kavels

In opdracht van belanghebbende.

Lunica Auction is niet de eigenaar/verkoper van de aangeboden goederen. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van de eigenaar/verkoper.