Online veiling kunstcollectie Gemeente ROERDALEN

De veiling is afgelopen, u kunt niet meer bieden

Op deze veiling zijn bijzondere veilingvoorwaarden van toepassing.

Bekijk de bijzondere veilingvoorwaarden
  • Veiling0073
  • SluitingMaandag 19 september 2016 vanaf 19.00 uur
  • OphaallocatieSint Odiliënberg (NL)

De gemeente Roerdalen, die bestaat uit de kernen: Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg en Vlodrop, doet haar kunstcollectie van de hand. Het betreft aangekochte en geschonken kunst. We kunnen spreken van een bijzondere collectie kunstwerken gemaakt door de "Amsterdamse limburgers" :  J. Diederen, P. Defesche, G. Lataster en P. van Soest.  Verder worden veel schilderijen, etsen, aquarellen, beelden en goaches van o.a. Lucebert, J. van Helden, F. van der Zander, P. Vos, J. Goeting, Fr. Lommen, H. Sillen, R. Terwindt, Corneille en vele andere kunstenaars aangeboden.

Afmetingen van de kunstwerken: Alle afmetingen die bij de kunstwerken vermeld staan zijn de buitenmaten van het kunstwerk inclusief lijst of passe partout. Indien er geen lijst of passe partout. om het kunstwerk zit betreft het de buitenmaten van het kunstwerk zelf. 

Let op! Op deze veiling kan volgrecht van toepassing zijn. Indien het bod+opgeld hoger is dan € 3000,-- (exclusief BTW) per kavel kan er volgrecht van toepassing zijn. De koper ontvangt hiervan een aparte factuur. Voor meer uitleg zie de bijzondere veilingvoorwaarden

Het betreft een Marge veiling: Voor meer uitleg zie "hoe werkt het"

Gunning van kavels uit deze veiling onder voorbehoud van opdrachtgever.


Kijkdag(en)

Zaterdag 17 september 2016 tussen 11.00 en 14.00 uur.
Locatie: M.F.C.de Roerparel, Sint Odiliënberg (NL)


Ophaaldag(en)

Zaterdag 24 september 2016 tussen 11.00 en 13.00 uur.
Locatie: M.F.C. de Roerparel, Sint Odiliiënberg. (NL)


U dient zelf te zorgen voor verpakkingsmateriaal en gepast vervoer.


Verzenden: Het is ook mogelijk dat de kunstwerken worden verzonden:  Per factuurnummer brengen wij hiervoor € 15,-- verpakkings en administratiekosten in rekening. Verder worden er verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van het werk: (gewicht en omvang). U ontvangt hiervan een aparte factuur. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken dan kunt u dit ons na afloop van de veiling melden (voor zaterdag 24-09-2016) via info@lunica-auction.nl 


Aantal kavels
82
Bekijk kavels

In opdracht van belanghebbende.

Lunica Auction is niet de eigenaar/verkoper van de aangeboden goederen. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van de eigenaar/verkoper.