Online veiling kunstcollectie Gemeente LEUDAL (1)

De veiling is afgelopen, u kunt niet meer bieden

Op deze veiling zijn bijzondere veilingvoorwaarden van toepassing.

Bekijk de bijzondere veilingvoorwaarden
  • Veiling0054
  • SluitingMaandag 11 januari 2016 vanaf 19.00 uur
  • OphaallocatieHunsel (NL)

Na de fusie van de gemeenten Haelen, Heythuysen, Roggel, Hunsel en Neer, die negen jaar geleden plaatsvond, doet de gemeente die nu de naam Leudal draagt, haar kunstcollectie van de hand. Het betreft aangekochte en geschonken kunst van deze voormalige gemeenten. Ook hier kunnen we weer spreken van een bijzondere collectie. Het betreft schilderijen, etsen, aquarellen, en goaches van Limburgse kunstenaars. De kunstwerken zijn o.a. van Hans Bouman, een bekende kunstenaar uit Neer, P.Houben, P. Brouns, etsen P. van van de Bergh, veel aquarellen van  A.G. Wansink en vele anderen.

Afmetingen van de kunstwerken: Alle afmetingen die bij de kunstwerken vermeld staan zijn de buitenmaten van het kunstwerk inclusief lijst of passe partout. Indien er geen lijst of passe partout. om het kunstwerk zit betreft het de buitenmaten van het kunstwerk zelf. 

Let op! Op deze veiling kan volgrecht van toepassing zijn. Indien het bod+opgeld hoger is dan € 3000,-- (exclusief BTW) per kavel kan er volgrecht van toepassing zijn. De koper ontvangt hiervan een aparte factuur. Voor meer uitleg zie de bijzondere veilingvoorwaarden

Verzenden: Het is ook mogelijk dat de kunstwerken worden verzonden:  Per factuurnummer brengen wij hiervoor € 15,-- verpakkings en administratiekosten in rekening. Verder worden er verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk vDe vracht/verzendkosten zijn afhankelijk van het werk, gewicht en omvang. U ontvangt hiervan een aparte factuur. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken dan kunt u dit ons na afloop van de veiling melden via info@lunica-auction.nl 

Het betreft een Marge veiling: Voor meer uitleg zie "hoe werkt het"

Let op: De kavels van de kunstcollectie kan u terug vinden in veiling 054, 055, en 056

Gunning van deze veiling onder voorbehoud van opdrachtgever.


Kijkdag(en)

Kijkdag: zaterdag 9 januari 2016, tussen 11.00 en 13.00 uur.


Locatie: Hunsel (NL) De kijkdag geldt voor veiling deel 1 en 2


Ophaaldag(en)

Afgifte: zaterdag 16 januari 2016, tussen 11.00 en 14.00 uur.


Locatie: Hunsel (NL)


Deze afgifte geldt voor veiling deel 1 en 2 van de kunstcollectie en de inboedel van de raadzaal. U dient zelf te zorgen voor, indien nodig, verpakkingsmateriaal, transport en voldoende mankracht.


Aantal kavels
121
Bekijk kavels

In opdracht van belanghebbende.

Lunica Auction is niet de eigenaar/verkoper van de aangeboden goederen. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van de eigenaar/verkoper.