• Grijp jij ook zo graag terug?

  Grijp jij ook zo graag terug?

  dinsdag 29 maart 2016

  naar de vrolijke ontwerpen, motieven en kleuren uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw? Ze geven je een gevoel van nostalgie die je laten terugverlangen naar een tijd waar alles meer onbevangen leek te zijn, een tijd met een typische uitstraling. Deze uitstraling wordt heden ten dage graag hergebruikt in kleding en meubilair.

  Lees verder

 • Jacques Dieteren als kunstenaar

  Jacques Dieteren als kunstenaar

  vrijdag 8 april 2016

  Jacques Dieteren, Heerlen (1957-2002) was een rasechte Limburgse kunstenaar, volgde een opleiding aan de Stadsacademie te Maastricht. Hij werkte hard in zijn atelier in Beek waar hij grote abstracten maakte met acryl op linnen en op papier, zo nu en dan collages of een houtdruk. Titels gaf hij praktisch nooit aan zijn werk, hij vond dat mensen zelf maar een interpretatie moesten geven aan wat zij zagen in zijn schilderijen. Signeren deed hij bij voorkeur op de achterkant van zijn doeken.

  Lees verder

 • OVERTOLLIGE VOORRAAD ?

  OVERTOLLIGE VOORRAAD ?

  zondag 7 oktober 2018

  Kent u uw voorraad? Wanneer u een onderneming heeft is het goed om uw voorraden zo nu en dan eens goed te checken op overtolligheden. Het komt voor dat een ondernemer niet meer weet wat hij in huis heeft. Dat kan leiden tot een stuk dood kapitaal. Zonde toch? Wat kan er bij u weg? Bied die spullen  eens aan in een veiling om alle overtolligheden te gelde te maken! U zou zich nog wel eens kunnen verbazen over wat dat nog kan opbrengen!  

  Lees verder

 • Coming up soon! prachtige antieke items

  Coming up soon! prachtige antieke items

  maandag 23 oktober 2017

  Houdt u van mooie stukken in uw interieur? dan hebben we binnenkort een bijzonder aanbod!

  Lees verder

Categorieën

Volg ons op Facebook