Ophaalinformatie veiling 0149

Ophaalinformatie veiling 0149

  • - Maandag 13 april 2020

De ophaaldagen van veiling 0149 gaan gewoon door voor kopers uit Nederland. De ophaalprocedure is door het Covid-19 virus anders dan normaal.

Na afloop van de veiling ontvangt u de factuur van de veiling indien u hoogste bieder bent op één of meerdere kavels. Deze factuur dient voor vervaldatum betaald te worden. 

Na de betaling ontvangt u van ons nog een e-mail met daarin een aangegeven tijdvak waarop de goederen kunnen worden opgehaald. Tevens is het mogelijk om aan te geven om de goederen te laten verzenden, te laten ophalen door koeriersbedrijven zoals BRENGER, PickThisUp enz. (dit dient u zelf te regelen ) of te laten staan tot een ander ophaalmoment. 

Goederen worden bij elkaar gezet. Wij tekenen voor ontvangst.

Wij houden ons tijdens de ophaaldag aan de richtlijnen van het RIVM. We zullen ervoor zorgen dat zo weinig mogelijk kopers tegelijk op de afhaallocatie aanwezig zijn. Houd u aan de afspraak en blijf thuis bij symptomen van het Covid-19 virus.

Kopers uit België en Duitsland kunnen de goederen laten ophalen en bezorgen door bedrijven als BRENGER, PickThisUp enz. of laten bezorgen door pakketdiensten of te laten staan tot een ander ophaalmoment.

We zullen voor iedere koper een passende oplossing zoeken binnen de mogelijkheden die zijn toegestaan. 

Houd u gezond!

Team Lunica Auction

Categorieën

Volg ons op Facebook