Kunst van Hub Quaedvlieg

Kunst van Hub Quaedvlieg

  • Geplaatst in Veilingen
  • - Donderdag 9 juni 2016

Hub Quaedvlieg is een kunstenaar die niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Kunst maken is hetgene wat telt. Zijn werk bestaat uit beelden van gebakken klei en schilderijen in acryl en aquarel. Opvallend is de vindingrijkheid en vrolijkheid van zijn kleurrijke kunst. Álles heeft een ongecompliceerde uitstraling, waarmee de kunstenaar onderwerpen uit het dagelijkse leven weergeeft met een poëtische inslag. Kenmerkend voor het werk van Hub zijn invloeden van cobra en kubisme.

De vrolijke kunst van Hub Quaedvlieg is heel toegankelijk maar zeker niet voordehandliggend. Zijn fantasierijke werk geeft aan wij hij is. Een man die met respect en met oog voor schoonheid kijkt naar de dingen om hem heen. Dat is wat je terug ziet wanneer je zijn kunst in je op neemt.

Categorieën

Volg ons op Facebook