Olifanten, maar ook veel andere verzamel voorwerpen!

Olifanten, maar ook veel andere verzamel voorwerpen!

  • Geplaatst in Veilingen
  • - Maandag 5 oktober 2015

Als we het over echte verzamel items hebben, denken we vooral aan bijvoorbeeld de partij prachtige parfumflesjes, vervaardigd uit verschillende materialen waaronder glas en koper. Er is een partij eierdopjes, waar ook veel liefhebbers voor zijn. Dan de aroma- en wierookbranders in verschillende uitvoeringen, sierborden met prachtige handgeschilderde taferelen, dat geldt ook voor de diverse vazen, tabakspijpen in hele bijzondere uitvoeringen, asbakken die je alleen al voor de vorm graag op tafel zet. Kortom heel veel moois om zelf te bezitten of om aan iemand cadeau te doen.

Dit zijn bij uitstek veilingen om eens uitgebreid te bekijken en te zien welke unieke stukken er langs komen!

Categorieën

Volg ons op Facebook