WERELDSE OLIFANTEN

WERELDSE OLIFANTEN

  • Geplaatst in Veilingen
  • - Maandag 21 september 2015

OLIFANTEN, OLIFANTEN, OLIFANTEN....

De sympathieke verzamelaar van deze mega collectie heeft 40 jaar lang als purser bij een grote vliegmaatschappij gevlogen. Dit heeft er toe geleid dat de man op de mooiste plekken in de wereld is geweest, bij elke terugreis gingen er olifanten mee naar huis. Veel exemplaren zijn afkomstig uit landen als Bali, Thailand en Afrika. Prachtige hout- en steensoorten waarvan de olifanten zijn gemaakt, maken de collectie exclusief, net als de bijzondere verhalen rondom bepaalde exemplaren. Deze verzameling is intussen uitgegroeid tot een soort van museum.

Na 40 jaren van verzamelen gaat de eigenaar er met enige pijn in zijn hart mee stoppen, vanwege zijn hoge leeftijd. Een deel van de meer dan mooie verzameling blijft in eigen bezit, maar het grootste gedeelte wordt vanaf september via onze veilingen van de hand gedaan. Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden, mocht u hier nog niet voor ingeschreven zijn, dan kunt u dit doen door u aan te melden via onze website. Ook op onze website vindt u uiteraard het laatste nieuws!

Categorieën

Volg ons op Facebook