Online veiling van verzamelingen uit een inboedel

De veiling is afgelopen, u kunt niet meer bieden
  • Veiling0133
  • SluitingMaandag 4 februari 2019 vanaf 19.00 uur
  • OphaallocatieRoermond (NL)

Het aanbod in deze veiling bestaat uit vele verzamelingen van o.a. geprepareerde dieren: o.a. koppen van everzwijnen, herten, reeën, fazanten, eenden, enz ; beelden van hout en porselein; porseleinen poppen; wanddecoratie, o.a. sierborden HUMMEL, koperen voorwerpen, vazen; devotionalia; hobbymaterialen, o.a. gekleurd papier, stickervellen, verf, gipsmallen, enz.; curiosa; partijen boeken enz. Tevens in deze inboedel: vintage stoelen; bijzettafels; kasten, o.a. ladekast jaren '20;  lampen; paardenhamen; kapstokken; damesfiets SPARTA ENTREE ; vrieskast tafelmodel LIEBHERR en meer. Een veiling voor verzamelaars!


Kijkdag(en)

Geen kijkdag


Ophaaldag(en)

Vrijdag 8 februari 2019, tussen 10.00 en 13.00 uur.
Locatie: Roermond (NL)


U dient zelf te zorgen voor voldoende verpakkingsmateriaal, gereedschap voor demontage, gepast vervoer en voldoende mankracht.


Parkeren voor de woning is moeilijk. In de omliggende straten is er voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wij adviseren u een steekwagen of trolley mee te nemen.


Aantal kavels
169
Bekijk kavels

In opdracht van belanghebbende (executeur).

Lunica Auction is niet de eigenaar/verkoper van de aangeboden goederen. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van de eigenaar/verkoper.