Veilen en recyclen!

Veilen en recyclen!

  • - Dinsdag 14 januari 2020

Steeds meer mensen zien de waarde van gebruikte voorwerpen. We komen, zeker in de inboedels, veel spullen tegen die de moeite waard zijn om een tweede kans te krijgen. Soms zijn het opknappers maar er zitten ook juweeltjes tussen die het verdienen om uit een donkere kelder of zolder geplukt te worden. 

Heeft u te maken met zo'n grote inboedel, en weet u niet waar te beginnen?

Door de mooie en bruikbare spullen te veilen kan op  kosten van ontruimen worden bespaard. Opbrengsten van deze veilingen zijn doorgaans voldoende om de kosten die gemaakt worden bij het opruimen van het restafval/grofvuil mee te verrekenen. Hierdoor wordt een pand door ons op een overzichtelijke en diskrete wijze geheel leeg opgeleverd.

Uw voordeel: u heeft geen omkijken naar zaken als het opruimen van zolder tot kelder, inclusief het afvoeren. 

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op. Wij bekijken dan vrijblijvend samen met u wat eventuele mogelijkheden zijn!

Tel: 046 347 2848

Categorieën

Volg ons op Facebook